Iklan Billboard 970x250

Self Test In Gov Gr για μαθητεσ, Self Testing Gov Gr Dhlwsh Sthn Platforma Odhgies Gia Sxolikh Karta Ma8hth E8nos

Iklan 728x90

Self Test In Gov Gr για μαθητεσ, Self Testing Gov Gr Dhlwsh Sthn Platforma Odhgies Gia Sxolikh Karta Ma8hth E8nos

Σε self-test υποχρεούνται να προχωρήσουν μαθητές και εκπαιδευτικοί καθώς επίσης όσοι εργάζονται. Πώς γίνεται η δήλωση του αποτελέσματος Γονείς μαθητές και εκπαιδευτικοί δηλώνουν το αποτέλεσμα του self-test μέσω της πλατφόρμας self-testinggovgr.


Self Testing Gov Gr Dhlwsh Sthn Platforma Odhgies Gia Sxolikh Karta Ma8hth E8nos

Για τη δια ζώσης επανέναρξη των παραπάνω δραστηριοτήτων επίκειται έκδοση νέας Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Self test in gov gr για μαθητεσ. Όπως αναφέρει το υπουργείο Παιδείας για την τρέχουσα εβδομάδα οι μαθητές θα πρέπει να διενεργήσουν το δεύτερο self-test έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της σχετικής βεβαίωσης από την ιστοσελίδα self-testinggovgr. Γονείς ενήλικοι μαθητές και εκπαιδευτικοί θα δηλώνουν το αποτέλεσμα του self-test μέσω της πλατφόρμας httpsself-testinggovgr στην οποία θα εισέρχονται με τους κωδικούς taxisnet καταχωρώντας συγκεκριμένα στοιχεία όπως πατρώνυμο μητρώνυμο ΑΜΚΑ και το αποτέλεσμα του self-test.

Άρα το self test για μαθητές πρέπει να γίνει σήμερα ή. Περίπου ένα στα τρία άτομα που είναι φορείς του νέου. Οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο θα μπορούν να παραλαμβάνουν δύο αυτοδιαγνωστικά τεστ self test από τα φαρμακεία.

Ο εφοδιασμός των φαρμακείων ξεκίνησε από χθες και στόχος είναι μέχρι την Παρασκευή να έχουν εφοδιαστεί με επαρκείς ποσότητες τα 11000 φαρμακεία της χώρας. Τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας μαθητές εκπαιδευτικοί βοηθητικό και λοιπό προσωπικό πρέπει να προσέρχονται στα σχολεία έχοντας μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ self-test PCR ή rapid-test. Σήμερα η δήλωση στο self-testinggovgr - Αύριο το αποτέλεσμα στο σχολείο Κάθε πότε κάνουν self test οι μαθητές για το σχολείο.

Self test για μαθητές. Self testΤι ισχύει για τους εκπαιδευτικούς Νέες οδηγίες από το υπουργείο Παιδείας. Η δυνατότητα για επαναληπτικό έλεγχο στις.

Για τους μαθητές δηλώνεται το θετικό αποτέλεσμα στη σχολική κάρτα μέσω της πλατφόρμας self-testinggovgr με την οποία μπορούν να μεταβούν σε δημόσια δομή για τη διενέργεια δωρεάν επαναληπτικού rapid test. Στο govgr μπορείτε να βρείτε όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες των υπουργείων φορέων οργανισμών και ανεξάρτητων αρχών του Δημοσίου. Εάν είστε γονέαςκηδεμόνας μαθητή Λυκείου ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ ή ενήλικος μαθητής Λυκείου ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ μπορείτε εδώ να δηλώσετε θετικό αποτέλεσμα self-test ή αρνητικό αποτελέσμα test self-test rapid PCR.

Το αυτοδιαγωνιστικό τεστ κορωνοϊού παρέχεται δωρεάν και διενεργείται πριν την έναρξη των μαθημάτων της Δευτέρας και της Πέμπτης. Για τους μαθητές δηλώνεται το θετικό αποτέλεσμα στη σχολική κάρτα μέσω της πλατφόρμας httpsself-testinggovgr με την οποία μπορούν να μεταβούν σε δημόσια δομή για τη διενέργεια δωρεάν επαναληπτικού rapid test. Η υπηρεσία της δήλωσης των self.

Στα σχολεία η διενέργεια self test είναι απαραίτητη για εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό καθώς και για τους μαθητές. Επισημαίνεται ότι το self test είναι υποχρεωτικό για μαθητές Λυκείου και εκπαιδευτικούς πραγματοποιείται στο σπίτι από 24 έως 48 ώρες πριν την έναρξη των μαθημάτων και το αποτέλεσμά του θετικό ή αρνητικό θα δηλώνεται στην πλατφόρμα self-testinggovgr η λειτουργία της οποίας. Συνεχίζεται η αυτοεξέταση μαθητών και εργαζομένων με την μέθοδο των self test σε μια προσπάθεια ελέγχου της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού.

Θα διατεθούν ισόποσα 75 self test ανά φαρμακείο. Για τους μαθητέςτριες με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες το self-test συνιστάται να διενεργείται εφόσον είναι συμβατό με το βαθμό και το είδος της αναπηρίας ή και της ειδικής εκπαιδευτικής ανάγκης τουτης μαθητήτριας. -Αν το self-test είναι θετικό θα εκδίδεται δήλωση θετικού αποτελέσματος μέσω της ίδιας πλατφόρμας για τη διενέργεια δωρεάν επαναληπτικού rapid test.

Οδηγίες καταχώρισης αποτελέσματος στην ιστοσελίδα self-testinggovgr Συχνές ερωτήσεις για την εκπαιδευτική κοινότητα.


Dhlwsh Apotelesmatos Self Test Bhma Bhma H Diadikasia Mesw Self Testing Gov Gr 14 04 2021 Sputnik Ellada


Self Testing Gov Gr Dhlwsh Sthn Platforma Odhgies Gia Sxolikh Karta Ma8hth E8nos


Se Leitoyrgia H Platforma Gia Ta Self Test Fpress Gr


Dhlwsh Apotelesmatos Self Test Bhma Bhma H Diadikasia Mesw Self Testing Gov Gr 14 04 2021 Sputnik Ellada


Self Test Anoi3e Apo Shmera H Platforma Self Testing Gov Gr Gia Ta Apotelesmata E8nos


Teleytaies Odhgies Gia Ta Self Test Ananewmeno Istologio 1oy Genikoy Lykeioy Ag Barbaras


Self Test 10 1 Erwthseis Kai Apanthseis Ola Osa Prepei Na Gnwrizete Newmoney


Dhlwsh Aytodiagnwstikwn Test Covid 19


Two Information Documents In Relation To The Covid 19 Self Tests Solidarity Now


Self Tests Shmera Sta Farmakeia Gia Ma8htes Pote H Dhlwsh Sto Selftesting Gov Gr


Self Testing Gov Gr Odhgies Gia Ma8htes Goneis Kai Ekpaideytikoys


Egkyklios Me Odhgies Gia Ta Self Test Esos Gr


Sto Self Testing Gov Gr H Dhlwsh Twn 8etikwn Test Eidhseis


Korwnoios Apo 7 Aprilioy O Efodiasmos Twn Farmakeiwn Me Self Test Ma8htes Lykeioy Kai Ekpaideytikoi Se Proteraiothta


Self Testing Gov Gr Pws Prepei Na Kanoyn Dhlwsh Apotelesmatos Self Test Ma8htes Kai Ekpaideytikoi Gia Na Pane Sxoleio


Self Test Sxoleia Poy Dhlwnoyme To Apotelesma Gia Dhmotika Kai Gymnasia Vid Flash Gr


Ta Prwta Apotelesmata Self Tests Se Ma8htes Dhmotikwn Kai Gymnasiwn Ta Nea


Ta Prwta Apotelesmata Self Tests Se Ma8htes Dhmotikwn Kai Gymnasiwn Ta Nea


Dhlwsh Apotelesmatos Self Test Bhma Bhma H Diadikasia Mesw Self Testing Gov Gr 14 04 2021 Sputnik Ellada

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post

Iklan Atas